Haber

Boluspor, Tuzlaspor maçından 3 puan peşinde

– Boluspor 3 puanın peşinde

Boluspor’un hedefi play-off

BOLU – Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak Boluspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Tuzlaspor maçından 3 puan almak istediklerini belirten teknik direktör Yalçın Koşukavak, hedeflerinin play-off olduğunu söyledi.

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kalan Bolu ekibi, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman öncesinde basına açıklama yapan Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, hedeflerinin play-off olduğunu belirtti.

“Kocaelispor maçını kazanmaya çok yaklaşmıştık”

Boluspor’un zor günlerden geçerek ligin üst sıralarına yaklaştığını belirten Koşukavak, “Çok şükür zor süreçlerden geçtik. Buraya kadar geldik. Kocaelispor ile iç sahamızda oynadığımız son maçı kazanmaya çok yaklaşmıştık. Kazanamadık ama çok şükür bugün itibariyle Boluspor Kocaeli ile berabere kaldığı için üzgün bile.” “Hepimiz için gurur verici. Öncelikle Bolu halkı için gurur verici. Takımlarımı destekliyorlar. Aidiyet duygusu hissediyorlar. Bunu hissetmeyen arkadaşlarımız var ama onlar da orada olacaklar. Onları yaşatıyorlar” dedi.

“Kaybetmeden devam ediyoruz”

Tuzlaspor maçının nerede oynanacağı konusunda belirsizlik olduğunu ve bunun takıma yansıyacağını belirten Yalçın Koşukavak, “Tuzla takımı takım olarak çok değişkenlik gösteren bir kadro. Hazırlanması biraz zor. Bilinmeyen çok şey var.Maçın nerede oynanacağı konusunda hala bugünkü kadar prestijli bir durum yok.Bu aslında maçın planlarını da etkileyen bir şey.Stadyumu ve oynayacağımız sahayı görmemiz lazım. Takım seçimi konusunda da hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. Hangi kurallar altında nerede olacağımızı bilmiyoruz. Bizim açımızdan kötü bir şey. Haber bekliyoruz. İkinci yarıda kaybetmeden devam ediyoruz. umarım kaybetmeden kazanarak yolumuza devam ederiz.Umarım play-off’a kalırız” dedi.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, kondisyon çalışmaları ile devam etti. Ekip daha sonra teknik-taktik çalışmalar yaptı.

haberhinis.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu